ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΕΔ/ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΖΙΟΠΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

26 Νοεμβρίου, 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΕΔ/ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΖΙΟΠΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΕΔ/ΕΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ κ.ΤΖΙΟΠΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Προς: ΚΕΔ/ΕΟΚ

ΚΟΙΝ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Θέμα: ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ

Αγαπητοί κύριοι,

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ BC είναι ένα ιστορικό Σωματείο το οποίο αγωνίζεται επί 15 συναπτά έτη στις Εθνικές Κατηγορίες από την Α1 έως την Γ Εθνική, προσφέροντας τα μέγιστα στο χώρο του μπάσκετ αλλά και γενικά στον χώρο του Ελληνικού Αθλητισμού!
Ένας Σύλλογος, ο οποίος έχει τιμηθεί δύο φορές για το Αθλητικό Ήθος που επέδειξε σε ανάλογα Πρωταθλήματα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας και ουδέποτε προέβει σε καμία διαμαρτυρία κατά της διαιτησίας, γιατί θεωρούσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να θεωρούμε, ότι οι διαιτητές είναι συνεργάτες του αθλήματος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Για πρώτη φορά αναγκαζόμαστε μετά τον αγώνα ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ – EΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ που διεξήχθη το Σάββατο 24/11 στη Νεάπολη Λάρισας, να καταγγείλουμε την διαιτησία και ειδικότερα του κ. Τζιοπάνου.
Συγκεκριμένα ο κ. Τζιοπάνος και οι συνεργάτες του με την απαράδεκτη και εχθρική του διαιτησία κατά της ομάδας μας έκλεψαν στην κυριολεξία το αποτέλεσμα του αγώνα και στέρησαν την ομάδα μας από μία πολύτιμη νίκη εκτός έδρας.
Θέλουμε να επισημάνουμε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η διαιτησία ειδικά του κ. Τζιοπάνου, διαμορφώνει αποτέλεσμα εις βάρος μας, αφού αυτό έχει ξαναγίνει στον φετινό εντός έδρας αγώνα με το Πευκοχώρι, γεγονός το οποίο θεωρήσαμε σαν μία κακή διαιτητική μέρα του εν λόγω διαιτητή.
Μετά όμως από την διαιτησία του στον αγώνα με τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ και τον τρόπο συμπεριφοράς του προς τους παίκτες και τους παράγοντές μας, καταλάβαμε ότι χωρίς να γνωρίζουμε τα κίνητρά του, μεροληπτεί εναντίον της ομάδας μας και διαμορφώνει αποτελέσματα.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα η ομάδα του ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ σημείωσε 14 πόντους από βολές από τους 26 που πέτυχε συνολικά.
Επίσης όσον αφορά στο πειθαρχικό μέρος της διαιτησίας, ο παίκτης του Ερμή Κόμματος έπαιζε εντελώς αντιαθλητικά, με αποκορύφωμα αυτών των ενεργειών να πετάξει την μπάλα εναντίον του παίκτη μας Μ. Gaberroni χωρίς την παραμικρή παρατήρηση από τον κ. Τζιοπάνο.
Καταγγέλλουμε επίσης ότι σε διαμαρτυρία μας ο εν λόγω διαιτητής απάντησε:
“Καλά δεν θα σφυρίξω για τον Ερμή και θα σφυρίξω για την Καβαλίτσα?”Μία φράση εντελώς υποτιμητική για την ομάδα μας και για την πόλη μας.
Επίσης τονίζουμε για ακόμη μία φορά ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν ζητήσαμε από κανέναν και ούτε θα το κάνουμε ποτέ, την εύνοια της διαιτησίας.
Τέτοιες διαιτησίες μας αδικούν κατάφωρα γιατί δεν σέβονται την ιστορία του Συλλόγου, ούτε την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών αλλά ούτε και την προσπάθεια της Διοίκησης και μας αναγκάζουν να ζητήσουμε επίσημα από τη ΚΕΔ-ΕΟΚ την εξαίρεση πλέον του κ. Τζιόπανου από όλους τους υπόλοιπους αγώνες της ομάδας μας στο φετινό Πρωτάθλημα.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγελος Παππάς Σωτήρης Βεζερτζής

Αφήστε Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Pin It on Pinterest