Εκλογές Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

25 Οκτώβριος, 2017

Εκλογές Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας

Γενική Συνέλευση του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου
ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Ο αθλητικός σύλλογος ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ καλεί τα τακτικά του μέλη σε Γενική Συνέλευση την Τέταρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Ωκεανίς και ώρα 17.30 με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός
2. Εκλογή Εφορευτική Επιτροπής
3. Αρχαιρεσίες (Διοικητικού Συμβουλίου και μελών Ελεγκτικής Επιτροπής)

Το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ έλαβε αυτή την απόφαση στη συνεδρίαση του, στις 24 Οκτωβρίου 2017 κατά εφαρμογή των οριζομένων στο ισχύον καταστατικό και όπως αυτό τροποποιήθηκε βάσει του Ν 2725/1999.
Οι υποψήφιοι για το αξίωμα του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής υποβάλλουν έγγραφες δηλώσεις υποψηφιότητας απευθείας ή δια του Προέδρου του Συλλόγου στην Εφορευτική Επιτροπή η οποία αφού διαπιστώσει ότι οι υπάρχουν οι προϋποθέσεις, ανακηρύσσει τους υποψηφίους, με την ανάρτηση πίνακα υποψηφίων για το κάθε όργανο στην αίθουσα αρχαιρεσιών, πριν τη έναρξη της ψηφοφορίας.

Η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία εφόσον παρασταθεί το 50% και πλέον των τακτικών μελών του Σωματείου με δικαίωμα ψήφου. Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 στον ίδιο χώρο και ώρα με τα ίδια ακριβώς θέματα.

Καβάλα 24/10/2017

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Ευάγγελος Παππάς Σωτήρης Βεζερτζής

Αφήστε Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Pin It on Pinterest