ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

9 Νοεμβρίου, 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Η ENERGEAN ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ KAVALA B.C
μετά από τα κάθε είδος ”ευφυολογήματα” και ΄πλάνα΄΄που κυκλοφορούν κάποιοι στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ-ΣΑΙΤ-και ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ τα οποία δημιουργούν μία νοσηρή εικόνα και επειδή πολλές φορές η ΣΙΩΠΗ εκλαμβάνεται ως ΑΔΥΝΑΜΙΑ, αναγκαζόμαστε να επισημάνουμε ότι η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ και ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ που μας διακατέχει, απέχει κατά πολύ από μεθόδους που εκπορεύονται με μοναδικό γνώμονα την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ και όχι την ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!
Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ποτέ δεν κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ!!!
Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ αντιθέτως πληροφορήθηκε από έγγραφο της ΕΟΚ για την προσπάθεια έκδοσης(χωρίς να μας ενημερώσει το ενδιαφερόμενο ΣΩΜΑΤΕΙΟ”ΠΑΝΘΗΡΕΣ”), ΔΕΛΤΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ 4 ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ μας!!!!
ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ από την ΕΟΚ.!!!!
Και το πληροφορηθήκαμε στην περίοδο που σχεδιάζαμε( μετά από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της κατάκτησης της 3ΗΣ ΘΕΣΗΣ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ!!),την επόμενη μέρα, με γνώμονα πάντα την καλυτέρευση των αθλητών-ιών, καλώντας και τις εν λόγω αθλήτριες!!
Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ πληροφορήθηκε από το ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή σε αυτό από το σωματείο ΠΑΝΘΗΡΕΣ και των γονέων αυτών!!!
με αίτημα την ΑΚΥΡΩΣΗ της ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΟΚ,!!
Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ υπερασπιζόμενη τον κόπο και ιδρώτα των υπολοίπων αθλητριών που πίστεψαν και πέτυχαν την επιτυχία της 3ης θέσης στο φετινό ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,που πιστεύουν ακόμη στις εναπομείνασες ΣΥΝΑΘΛΗΤΡΙΕΣ τους ,φυσικά υπέβαλε υπόμνημα ΥΠΕΡ της ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΕΟΚ!!!
ΤΟ Δ.Σ

Σχόλια

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμε

Αφήστε Σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Pin It on Pinterest