Ακαδημίες

Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ είναι ένας ζωντανός οργανισμός που δραστηριοποιείται στη πόλη μας εδώ και 16 χρόνια & αποτελείται από:
Την ανδρική Ομάδα , την αγαπημένη όλων των Καβαλιωτών φιλάθλων, που προσέφερε & προσφέρει δυνατές συγκινήσεις αγωνιζόμενη στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες (6 χρόνια στην Α1 και 2 χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία καθώς και αγωνίστηκε με Επιτυχία στην Γ και Β Εθνική).
 
Η Γυναικεία μας Ομάδα συμμετείχε για 3 χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
 
Οι φίλαθλοι του Συλλόγου μας τιμήθηκαν για δύο συνεχόμενες φορές με το Βραβείο Αθλητικού Ήθους ΕΣΑΚΕ BASKET LEAGUE στην Α1 Eθνική Κατηγορία!
 
ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΠΑΙΔΙΑ (ηλικίες από 5 ως 18 ετών) που απαρτίζουν τις ακαδημίες & τα αγωνιστικά τμήματα
  • ΕΦΗΒΩΝ
  • ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΝΩΣΗΣ
  • ΠΑΙΔΩΝ
  • ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
  • ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α Β
  • ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α Β
ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ και από πολλά μη αγωνιστικά τμήματα όπου τα παιδιά μαθαίνουν από πολύ μικρά τα μυστικά του μπάσκετ , παίζουν , διασκεδάζουν , κάνουν φίλους και ασκούνται στην ευγενή άμιλλα.
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ εκτός από τις Συλλογικές και ατομικές διακρίσεις στο χώρο του μπάσκετ, να βοηθήσουμε μαζί με τους γονείς των παιδιών, στο χτίσιμο της σωματικής και πνευματικής τους υγείας καθώς και στη διαμόρφωση ισχυρών χαρακτήρων, ικανών να αντιμετωπίσουν τις κακοτοπιές και τις παγίδες που καιροφυλακτούν στις δύσκολες αυτές ηλικίες.
 
ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
2008-2009: ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
2009-2010: ΡΕΘΥΜΝΟ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ
2009-2010: ΚΥΜΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΥΜΗ
2010-2011: ΚΥΜΗ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΚΥΜΗ
2011-2012: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. & ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α2 EΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
 
Είμαστε οποιαδήποτε στιγμή στην διάθεσή σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε, να συζητήσουμε & να λύσουμε την οποιαδήποτε σχετική απορία σας.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας:
Γραφεία Συλλόγου ΔΑΚ ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ: 2510 232422
Σαρόγλου Βασίλης 6932 468 511
email: as.enosikalathosferisiskavalas@gmail.com

Pin It on Pinterest